Органний зал незабаром вразить оновленим виглядом (ФОТО)

Пам`ятка архітектури місцевого значення з цієї суботи підсвічується лед-підсвіткою на кшталт Покровського собору

Фото розмістили у спільноті Типове Рівне

 

 

Як розповів Радіо Трек директор філармонії Микола Орешко, підсвітка впродовж тижня працюватиме в тестовому режимі, поки підбиратимуть кольори, які найкраще підійдуть для концепції. Разом з тим, тестують зараз і годинник, який вже відремонтували і щоп`ятнадцять хвилин з нього лунатиме різна музика. Підсвітка вмикатиметься з 19:00 години, розповідає Микола Орешко:

 

- Тепер з 19:00 до 22-23 години будемо тестувати, а потім, з наступного тижня будемо тестувати ще верхню частину. Уже ми відремонтували годинник і куранти. Ну, це будуть не куранти, а музика, і симфонічна, до прикладу. Ще все попереду, це тільки 30% того, що має бути.

 

Він також додав, що з середини жовтня мають намір розпочати реконструкцію майдану біля Органного залу, який згодом назвуть майданом Музики. Водночас, в органному залі потрібно замінити вітражі, але обласна рада на це ще не виділила грошей. Ціна питання  - 350 тисяч гривень.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень