Організатору мітингів під Рівненською ОДА обирають міру запобіжного заходу

Нагадаємо, Ярослава Гранітного підозрюють у сепаратизмі

За інформацією СБУ, він проводив мітинг біля РОДА під керівництвом осіб, тісно пов'язаних зі злочинним урядом часів Януковича.

Як повідомив сьогодні голова СБУ Василь Грицак,

Блокування Рівненської облдержадміністрації під гаслами боротьби з бурштиновою мафією було організоване на замовлення так званого Комітету порятунку України, який з Росії очолює екс-прем'єр Микола Азаров.

Сьогодні в помешканні Гранітного проводили обшуки, під час яких вилучили близько 15 одиниць зброї: 6 автоматів, 2 кулемети, снайперську гвинтівку, гранати та набої. 

Гранітному загрожує 5-10 років за ґратами. За попередньою інформацією, підозрюваному платили за обидві акції по 4000 дол. Однак останню 10 травня той провести не зміг, тому керувати нею попросили Юрія Клейноса - активіста з Києва, якого також допитували спецслужби.

Про рішення Рівненського міського суду щодо міри запобіжного заходу дізнавайтесь згодом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень