Оренду «Північному» продовжили на 5 років

Таке рішення прийняли депутати Рівнеради

Сьогодні підприємці прийшли на сесію з вимогою продовжити договір на десять років. Втім, і рішенням про п’ять залишилися задоволеними, адже їхні опоненти - жителі навколишніх будинків, - хотіли, щоб цей термін був не більше двох років. Більше того, міський голова Рівного Володимир Хомко пообіцяв особисто допомогти владнати всі конфлікти. Далі пряма мова Володимира Хомка:

– Ринок буде. Ми його змусимо зробити деякі комунікації, перекласти, щоб люди спокійно жили. Спробуємо, як з'явиться поліція, навести порядок, щоб торгували не за межами ринку. Бо це не проблема ринку. Він би хотів, щоб вони торгували в його межах, а вони не хочуть. Це проблема поліції. Знайдемо якийсь компроміс, але ринок буде. І ринок "Дикого" буде. Немає такої політичної сили в Рівному, яка б могла закрити зараз ці ринки.

До слова, продовження договору депутати видали за умови контролю з боку комісії, яку створять невдовзі і яка має простежити за тим, чи вчасно дирекція виконає свої зобов'язання і винесе комунікації за межі ринку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень