Оприлюднено новий рейтинг «янголів» Victoria`s Secret

На першому місці – бразилійка Адріана Ліма

35-річна бразильська супермодель Адріана Ліма визнана найбільш «цінним» «янголом» модного бренду Victoria's Secret. Адріана співпрацює з брендом з 1999 року і вже встигла встановити своєрідний «рекорд» тривалості рекламного контракту.

Аналітики консалтингової компанії D'Marie, що займається моніторингом трендів в соціальних мережах, склали новий рейтинг «янголів» Victoria's Secret, оцінивши такі фактори, як вплив моделей на фактичні продажі, впізнаваність бренду в соціальних мережах, популярність рекламних кампаній. Сумарно в рейтингу оцінювалися 24 різних фактори - і очолила його 35-річна Адріана Ліма.

На другому місці в рейтингу найбільш «корисних» для бренду «янголів» Victoria's Secret опинилася ще одна уродженка Бразилії - Алессандра Амбросіо. Вона поповнила ряди «янголів» VS у 2005 році.

На третьому місці розташувалася 20-річна Тейлор Хілл, відносний новачок, яка стала «обличчям» Victoria's Secret зовсім недавно - в 2015 році.

Замикають п'ятірку 23-річна Жозефін Скрівер і 31-річна Лілі Олдрідж.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень