ООН збере небувалу кількість світових лідерів

Цього року ООН відзначає 70-ту річницю створення

У Генасамблеї ООН чекають рекордну кількість світових лідерів, серед яких буде Папа Римський, лідери Німеччини, Китаю, Ірану та Росії.

Папа Франциск виступить із трибуни ООН 25 вересня під час свого першого візиту до США. Сі Цзіньпін, який також перебуває у США з державним візитом, дебютуватиме в ООН як лідер Китаю. Також нечастою є поява в штаб-квартирі ООН канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Росії Володимира Путіна, президента Ірану Хасана Роугані та кубинського лідера Рауля Кастро. 

Володимир Путін, як очікується, виступить 28 вересня і говоритиме про Сирію і необхідність об’єднатися для боротьби з тероризмом.

Під час візиту президента України Петра Порошенка до Нью-Йорка у рамках 70-ї сесії Генеральної асамблеї ООН очікується два його виступи. 27 вересня він виступить на Саміті сталого розвитку, а 29 вересня – на пленарних дебатах.
 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень