Онуків везли до батьків, коли в них влетів поліцейський: нові деталі смертельної ДТП на Сарненщині

Поліція каже, що водій «Nissan» не впорався з керуванням

Нагадаємо, вчора дорожньо-транспортна пригода забрала життя п’ятьох людей. Аварія трапилася на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин» поблизу села Іванівка на Сарненщині.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 27-річний водій «Nissan Qashqai», житель м.Черкаси, не впорався із керуванням і допустив виїзд на узбіччя. Після цього авто занесло на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення із  «Volkswagen Caddy» під керуванням 69-річного жителя Луцька.

Унаслідок ДТП загинули водій та двоє пасажирів кросовера: 24-річна вагітна жінка та 19-річний житель Черкаської області.

Загиблий 27-річний водій «Nissan Qashqai» працював в правоохоронних органах Черкаської області. Тож за розслідування ДТП взялася і прокуратура Рівненської області.

У салоні «Volkswagen Caddy», крім водія, який загинув на місці події, перебували четверо пасажирів: дружина та троє онуків.

63-річна дружина водія від отриманих травм померла у лікарні. Двох дівчаток, 12-ти та 15-ти років, госпіталізували у реанімацію, ще одну, 12-річну — у травматологічне відділення Сарненської центральної районної лікарні.

Усіх трьох онучок, жительок Сарн, бабуся з дідусем везли до батьків.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 3 статті 286 кримінального кодексу України проводитиме прокуратора Рівненської області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень