ONUKA - у ТОП-30 найуспішніших українців від Forbes

Це перший проект про українців, які досягли успіху до 30 років

Forbes представив перший рейтин 30 українців, які досягли успіху до 30 років. Серед них - люди з різних сфер діяльності: від підприємництва, цифрових технологій, шоу-бізнесу та книговидавництва до спорту, дизайну, моди і мистецтва, йдеться на сторінці проекту.

"Кожен з тридцятки - кращий у своїй справі, причому багато домоглися визнання не тільки в Україні, але і за кордоном. Ми прагнули не тільки знайти кращих, але й відкрити нові імена. І навмисно не обмежувалися лише фінансовими показниками успіху. У нашому списку є герої, що займаються благодійними та соціальними некомерційними проектами - це ті люди, які задають нові тренди і міняють суспільство не на словах, а на ділі.", - зазначили у Forbes.

Серед 30 найуспішніших українців – фронтвумен групи Onuka Наталя Жижченко. За минулий рік колектив відіграв в Україні близько 60 концертів. А також виступив на 12 фестивалях в Україні, Білорусі, Грузії, Польщі та Угорщині, в тому числі і на найбільшому східноєвропейському фестивалі Sziget у серпні цього року. Зараз гурт працює над другим альбомом.

Додамо, що також у списку 30 найуспішніших українців – одразу 7 спортсменів: футболісти Андрій Ярмоленко і Євген Коноплянка, фехтувальниця Ольга Харлан, боксери Олександр Усик та Василь Ломаченко, а також шахістки Анна та Марія Музичук.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень