ONUKA зізналась, що хоче всиновити дитину (ВІДЕО)

«Ніколи не хотіла народжувати, була байдужою до дітей» (с)

Українська співачка ONUKA в інтерв'ю «ЖВЛ» зізналася, що завжди хотіла всиновити дитину.  Наразі вона виховує первістка Олександра. За словами виконавиці, вона не звертається за допомогою до нянь.

ONUKA вперше стала мамою 14 травня 2020 року. Раніше зірка зізнавалася, що ніколи не хотіла народжувати, була байдужою до дітей, але з появою сина все змінилося.

Артистка поділилася, що для усиновлення може назвати багато причин. Однією з них є перенаселення планети. А також співачка завжди хвилювалася за те, як в сучасних реаліях можна виховати людину з великої букви.

Тому я завжди хотіла всиновити дитину. Можливо, з часом це станеться, – зізналася Наталія.

Співачка не планувала вагітніти, а коли дізналася, що чекає на дитину, була спантеличена. Хоча вона та чоловік Євген Філатов зараз кажуть, що бути батьками – це класно.

Артистка розповіла, що вона не звертається за допомогою до нянь. Вона і чоловік виховують сина самостійно.

Зараз, коли розпочалися гастролі, нам допомагають. Але це не цілодобова допомога. Я називаю це «жонглювати Сашею». Годину мама з ним, годину тато, трохи подруга, сусіди, – зазначила ONUKA.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень