«Олімпійське літо» завітало до ще двох таборів

Дітям влаштували захоплюючі змагання

Цього разу представники «Спорт для всіх» завітали до одного з популярних дитячих оздоровчих закладів Рівненщини. Табір «Горинь» розміщений в смт Степань Сарненського району, на березі річки Горинь.  Тут лікують торф’яними грязями та мінеральними водами.

Спортивні змагання «Олімпійське літо» діти завжди сприймають з радістю, а найкраще усі завдання і естафети вдалося виконати команді «Аурум». Традиційно учасників і переможців відзначили подарунками і грамотами за участь.

А віднедавна на Рівненщині функціонує літній табір «Savvy Nation». Він відрізняється від інших санаторно-оздоровчих комплексів, адже тут дітям пропонують щоденні заняття з психології успіху, фінансової грамотності, уроки англійської з носіями мови і навіть англомовну гру в «Мафію». Також їх залучають до величезної кількості майстер-класів, серед яких приготування піци, суші, печива, навчання візажу, самообороні, фокусам, малюванню піском, мистецтву фотографії та багато іншого.

І до спорту у таборі «Savvy Nation» нетрадиційний підхід. Замість ранкової гімнастики діти займаються йогою, шейпінгом, аеробікою та брейк-дансом. Щодня для них організовують години спорту.

Представники «Спорт для всіх» провели для дітей естафети і конкурсів в рамках «Олімпійського літо». Вихователі розподілили дітей на команди, котрі згодом наввипередки долали встановленні дистанції.

Більш серйозна спортивна боротьба розгорнулася вже в індивідуальному заліку, де в спортивних конкурсах змагалися лише найкращі представники кожної команди. Тут також нагородили як переможців, так і учасників грамотами та сувенірами.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень