Ольга Земляк провела «Розминку від чемпіона»

Захід пройшов у Грушвиці

Вже шість сезонів поспіль на Рівненщині відбувається «Розминка від чемпіона». Під час таких зустрічей спортсмени діляться із школярами секретами вдалих виступів, розповідають про свою кар’єру та дають поради, як досягати успіху.  

Днями такий захід відбувся в Грушвицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, що у Рівненському районі. Цього разу «Розминку від чемпіона» провела Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики, чемпіонка та призерка чемпіонатів Європи та Кубку світу, призерка ХХХ літніх Олімпійських ігор в Лондоні Ольга Земляк. Спортсменка розповіла як краще розпочинати тренування, аби не перенавантажувати організм і отримувати якомога більше задоволення від спорту.

Також під час «Розминки від чемпіона» визначили переможців конкурсу малюнку на спортивну тематику. Цього разу нагороди отримали Дмитро Рудюк, Вероніка Гук та Анастасія Кустинець. Спеціальний приз від Ольги Земляк отримала Дарія Кривко – чемпіонка вручила їй сувенірну кепку з Ріо-де-Жанейро.

Організовує захід «Розминка від чемпіона» Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень