Окупанти рф можуть посилити обстріл інфраструктури: Що буде з пальним

Чи варто купувати генератори

бензин, дизель, перевірити якість бензину, перевірити якість пального, поради водіям, перевірити бензин, якісне пальне,

Російські окупанти і цієї зими можуть посилити обстріл енергетичної інфраструктури України. Тож міністр енергетики Герман Галущенко закликав українців купувати бензинові або дизельні генератори. Та чи буде чим їх заправляти?

На сьогодні в Україні достатньо запасів пального. Втім, оскільки багато операторів роздрібного паливного ринку зберігають його за кордоном, можуть бути проблеми із доставлення палива до України.

Директор однієї з мереж АЗС Дмитро Леушкін розповів, що через зміни до Митного кодексу останнім часом паралізовано роботу з деякими країнами.

Зараз для того, щоб виїхати бензовозом за паливом до Литви чи Польщі потрібно чекати 12 днів. Через це можуть бути проблеми з доставлення бензину та дизеля.

Додамо, що раніше йшла мова про подорожчання бензину, ціна якого може досягти позначки 65 грн за літр. Це може статися якщо збережуться існуючі зараз ціни на нафту на світових ринках, а курс долара досягне 45 гривень за один долар.

Джерело: Today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень