Оформити субсидію треба заново: яка категорія населення має звернутися до органів соцпідтримки

При цьому, для багатьох субсидіантів перерахунок відбудеться автоматично

Чимало українців отримають субсидії на опалювальний період завдяки автоматично перерахунку. Загалом, допомогу на оплату комірного отримуватиме 2,5 мільйони сімей.

Проте, українці які через війну були змушені змінити місце проживання, та хочуть отримувати субсидію на новому місці – мають звернутися аби її призначили заново.

Людина може продовжити отримувати субсидію, яка була призначена у місті, звідки вона перемістилася – і це буде проводитися автоматично. Або людина може звернутися за фактичним місцем проживання і призначити субсидію там, де вона фактично перебуває, і де їй потрібно оплачувати субсидію, – зазначив заступник міністерки соціальної політики України Віталій Музиченко.

Якщо людина звертається за субсидією не за своїм зареєстрованим місцем проживання, вона має підтвердити нове місце проживання документально – це може бути договір оренди житла або довідка переміщеної особи.

Разом з тим, граничної дати для подачі заяви на призначення субсидії – немає. Але якщо субсидія необхідна саме на опалювальний період, звертатися з заявою треба впродовж двох місяців від його початку.

Джерело: Соціальна інформаційна платформа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень