«Офіцери добивають своїх же»: полонений солдат РФ розповів про звірства на тому боці (ВІДЕО)

Не забирають навіть 200-х і «похоронки» нікому не шлють

Полонений російський окупант розповів про звірства у своїй армії – офіцери вбивають своїх же поранених солдатів, кидають загиблих на полі бою і не сповіщають про втрати рідних. Про це повідомляє пресцентр СБУ.

Ось що розповів під час розмови із матір’ю молодий російський «вояка», якого, як і багатьох інших, відправили «визволяти Україну від фашистів»:

— Нас відправили на смерть. Весь батальйон *обнули! Взагалі всіх! Всіх убили. Отакі справи...

 

Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла, — каже полонений.

В СБУ наголошують, що цьому окупанту пощастило більше, ніж іншим - він потрапив у полон до України.

Солдат рф-ії плаче і просить маму звернутись до «Спілки матерів Росії», сподіваючись на обмін. Та водночас боїться і за долю рідних, тож просить матір «особо кіпішу не піднімати, не кричати» й не розповідати всю правду про війну в Україні, щоб її «не взяли за шкірку ФСБ-шнки».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень