Одружитися, розлучитися чи зареєструвати дитину можна буде по-новому. У Рівному

Залишилось трохи більше тижня

facebook.com/PavloPetrenko.official

Одружитися, розлучитися чи зареєструвати дитину можна буде по-новому. До кінця липня у Рівному, у приміщені РАЦСу, що на проспекті Миру, з’явиться новий центр з надання послуг у сфері реєстрації актів цивільного стану.

Ремонт приміщення під центр «Open Space» триває. Фото «Радіо Трек».

Його називають «OpenSpace» і подібні центри вже давно успішно працюють у великих містах України. Новий центр європейського зразка зібрав 12 найбільш популярних послуг.

Фото «Радіо Трек ».

Як він виглядадтиме, розповіла заступник начальника з питань реєстрації актів цивільного стану обласного управління юстиції Неля Ковальова:

РАЦС буде займатися тим само, що й раніше. Справа в тому, що усі працівники, які зараз сидять у трьох кабінетах, перейдуть в один. Приміщення, цей один кабінет, буде побудований по типу ЦНАПу. В один ряд стоятимуть столи, буде електронна черга, на табло виводитиметься номер талона, який отримав клієнт. І кожен громадянин зможе побачити, тобто все буде відкрито. Обробка документів відбуватиметься за лічені хвилини. Таким чином обслуговуватимемо громадян.

Тим часом очільниця Рівненського ДРАЦСу Галина Данильчук повідомила, що відкриття центру заплановане на 24 липня. На урочистості запросять чиновників із Міністерства юстиції.

Ремонт приміщення під центр «Open Space» триває. Фото «Радіо Трек».

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень