«Одного кінотеатру для Рівного мало!», - рівнянка про черги в Кінопалаці

Діти плакали у холі, бо їм не вистачило квитків на мультик

Цими вихідними в єдиному у Рівному кінотеатрі спостерігався справжній ажіотаж. Як написала на наш Viber (380637341064) рівнянка Оксана, у черзі за квитком довелося вистояти більше ніж 40 хвилин. Подаємо текст без змін:

Кінопалац Україна. Черга в касу що в час дня,  що ввечері довжелезна. Людей купа на кожний сеанс. Сьогодні діти вдень плакали, бо їм не вистачило квитків на мультфільм. Одного кінотеатру Рівному явно мало!!!
На Богемну рапсодію зал "Парадиз" повний!

Побувала у кінопалаці і наш кореспондент Ілона Радзівіл. Вона підтвердила, що черги справді великі. 

Нагадаємо, у квітні цього року стало відомо про закриття у Рівному кіноцентру «ЕРА». На початку червня там відбулися останні кінопокази, і відтоді єдиний працюючий кінотеатр у Рівному - це Кінопалац «Україна».  На місці колишнього кіноцентру «ЕРА» планували відкрити супермаркет АТБ уже у вересні. Натомість керівництво «ЕРИ» запевняло, що вони не закривають кіноцентр у Рівному, а підшуковують нове приміщення. Втім, станом на листопад – ані супермаркет, ані кіноцентр так і не запрацювали. 

Наші новини у Telegram  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень