Очільник відділення ДАІ Рівненщини побив людину

Йому повідомлено про підозру

Слідчим відділом прокуратури Рівненської області сьогодні, 25 лютого, повідомлено про підозру поліцейському у вчиненні ним кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Заступник прокурора області Андрій Боровик на брифінгу розповів, що слідчі зібрали достатню доказову базу про вчинення поліцейським кримінального правопорушення, що супроводжувалось діями, що ображають особисту гідність потерпілого.

«Встановлено, що у липні 2015 року при з’ясуванні обставин вчинення адміністративного правопорушення правоохоронець, обіймаючи на той час посаду начальника одного із відділень ДАІ Рівненщини, явно перевищив свої службові повноваження та умисно наніс громадянину тілесні ушкодження. Останньому було нанесено кулаками не менше 3 ударів в область грудної клітки», – розповів прокурор.

Під час оголошення сьогодні працівнику поліції підозри у вчиненні злочину, останній, не дочекавшись вручення йому процесуальних документів, поспіхом покинув службовий кабінет слідчого прокуратури області.

Цей вчинок слідство розцінює як спробу уникнення кримінальної відповідальності.

На цей час вирішується питання про обрання правоохоронцю запобіжного заходу та відсторонення його від посади.

ДОВІДКА

Відповідальність за вчинення зазначеного кримінального правопорушення передбачена у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися діяльністю на строк до 3 років. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень