Очільниці дитячої стоматології м. Рівне зірвали номери з машини. Автівки поруч - не постраждали

Чи пов'язує вона це зі своєю позицією щодо перенесення медзакладу?

Виконуючій обов’язки головлікаря рівненської дитячої стоматполіклініки Світлані Вінтоник уночі зірвали номери на машині. Подія сталася у дворі будинку на Міцкевича.

Як розповіла нам очільниця медзакладу, вона вже подала заяву до поліції. Пані Світлана не знає, чи варто пов’язувати цей інцидент зі своєю позицією щодо подальшої долі поліклініки.

Водночас вона звернула увагу на дивні обставини нічної крадіжки:

Машина у дворі була не одна, але тільки у моєї зняли номери. Крім них більше нічого не зникло й саму машину не пошкодили.

Нагадаємо, рівненську дитячу стоматполіклініку хочуть об’єднати з дорослою. Причини в міському управлінні охорони здоров’я бачать такі: покращення умов для пацієнтів і фахівців, нинішнє приміщення не відповідає вимогам НСЗУ, нині немає послуги седації.

Водночас Світлана Вінтоник та персонал медзакладу налаштовані скептично до такого рішення. Нині заклад розпоряджається власними коштами, обслуговує близько 50 тисяч пацієнтів і надає послуги, альтернативи яким немає у приватних кабінетах, вважає пані Світлана.

Побоюються, що комфорт і якість послуг після переїзду знизяться. Крім того, приміщення, яке їм хочуть дати в дорослій стоматполіклініці, потребує значного ремонту, а нинішнє – лише невеликої модернізації.

Додамо, що завтра на сесії міської ради розглянуть питання подальшої долі дитячої стоматології. 

Більше про це читайте у нашому матеріалі: 

Дитяча стоматологія м.Рівне: за що її так люблять і чому переносити заклад – не варіант?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень