Обсяг наданих послуг: Рівненщина «пасеться» ззаду серед інших регіонів

Навіть сусідніх

Луганська, Чернівецька та Рівненська. Це трійка антилідерів у свіжій статистиці Держстату  щодо обсягу реалізованих послуг у регіонах за видами економічної діяльності.  Вимірюється обсяг у мільйонах гривень, які вдалося на цих послугах заробити.

Всього підприємствам і населенню на Рівненщині надали послуг на 1 млрд  289 млн  гривень.

У сусідній Волині 1 млрд 956 млн грн. У сусідній Житомирщині  - 1 млрд 440 млн грн. Приблизно стільки ж на Хмельниччині. Лідер рейтингу – це Одеська область з майже 19 млрд, Дніпропетровська – 15, 5 млрд і Львівська – понад 10 млрд.

Послуги на Рівненщині найбільше надають в операціях з нерухомим майном 100 млн 126 тис. грн і в транспорті, складському господарстві, поштовій і кур'єрській діяльності – 810 млн 541 тис. грн.

Зауважимо, що якщо у Рівненській області дохід від послуг – понад 1 млрд, то у лідера антирейтингу – Луганської – 518 млн грн. У Чернівецької – 837 млн грн.

Послуги - це майже половина ВВП будь-якої розвиненої країни.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень