Обстріли зруйнували вольєри. Тварин нема як утримувати: у Харкові можуть приспати тигрів і левів

Екопарку у Харкові по факту більше немає...

Амурські тигри - фото з сайту Екопарку
Амурські тигри - фото з сайту Екопарку

Власник Екопарку у Харкові Олександр Фельдман повідомив, що парк зруйновано через обстріли кацапів.

- Зруйновано вольєри, зруйнована вся інфраструктура. Дивом залишилися живі тигри й леви. Дуже сильно постраждали їхні клітки, вони у будь-який момент можуть вийти на вулицю.

 

У тяжкому стані споруда, у якій перебувають ведмеді...

 

Тобто сьогодні приймається рішення, у нас часу до вечора: або всіх умертвити, приспати, або прийняти якийсь момент перевезення, — сказав Фельдман.

Прохання про допомогу на сайті Екопарку
Прохання про допомогу на сайті Екопарку

Фельдман припустив, що врятувати вдасться хіба що дитинчат ягуарів та пантер. Тоді як всі дорослі тварини, скоріше всього, будуть знищені, цитує його слова BBC.

ОНОВЛЕНО.

Невдовзі після появи цього допису відома ГО «UAnimals» закликала Олександра Фельдмана не робити поспішних рішень і не присипляти тварин.

«Ми готові до порятунку!» – заявили захисники тварин.

Наразі ми сконтактували з керівництвом екопарку та домовились про евакуацію звірів у Притулок диких тварин Наталії Попової, яка готова забрати їх усіх.

 

Також ми знайшли клітки для евакуації та інтенсивно працюємо над вирішенням питання логістики. Наразі ми проводимо переговори стосовно кількості та видів тварин, – йдеться у повідомленні на сторінці UAnimals у фейсбуці.

Зауважимо, що «Фельдман Екопарк» – це благодійний проєкт, відомий не лише в Україні. Він поєднував допомогу тваринам, терапію для дітей з особливими потребами, реабілітаційну, науково-дослідну та освітню бази, а також дозвілля для любителів природи.

Раніше з екопарку вдалося евакуювати на Полтавщину мавп, тапірів, дикобразів, черепах та ігуан. На жаль, внаслідок обстрілів загинула пара бізонів, їхнє маля залишилося саме.

Кожен охочий у цей складний час може допомогти екопарку, переказавши кілька гривень на спецрахунок, відкритий для порятунку тварин

Допомога у гривнях - 4176 4901 5000 1066

 

отримувач - Фельдман Олександр Борисович

Решта реквізитів й деталі платежів - на фото внизу

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень