Обличчям на підлогу: голову Тернопільської облради затримали працівники НАБУ

У мережі припускають, що справа стосується незаконного переміщення через кордон за програмою «Шлях»

У Тернополі працівники НАБУ затримали голову Тернопільської обласної ради Михайла Головка. Також затримано двох заступників голови Тернопільської ОВ Ігоря Гайдука та Ігоря Дем'янчука.

Про затримання у своєму фейсбуці повідомив народний депутат Андрій Богданець.



Зі слів політика, їх затримали через підозру у хабарі.

Зараз в приміщенні Обласної адміністрації працює НАБУ. Так би мовити, поклала на підлогу голову Облради та двох заступників голови Обласної військової цивільної адміністрації за підозру у хабарі. Наскільки я знаю, його передали їм десь по дорогах, – йдеться у відео нардепа.

Інші джерела повідомляють, що затримали їх за кримінальною статтею, пов’язаною із переміщеннями через державний кордон. Також є інформація, що це пов’язано із гуманітарною допомогою. За попередніми даними, затриманих для проведення слідчих дій мають доправити у Київ.

Станом на 11:20 з'явилося офіційне повідомлення НАБУ:

НАБУ і САП затримали голову Тернопільської облради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації на одержанні неправомірної вигоди.

 

За даними слідства, затримані вимагали майже 1,8 млн грн у власника підприємства за підписання актів виконаних робіт з будівництва та ремонту інфраструктурних об’єктів комунальним підприємством Тернопільської облради. Після передачі третього траншу у розмірі понад 600 тис. грн голову Тернопільської обласної ради та двох заступників голови Тернопільської військово-цивільної адміністрації затримали «на гарячому».

Джерело: Файне місто

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень