Обласні змагання з оріґамі стартували в Рівному

Фото з інтернету.

Кілограми паперу та власна уява – все що потрібно школярам, які займаються оріґамі та квілінгом в районних центрах науково-технічної творчості учнівської молоді.

Раз на рік ці діти приїздять у Рівне на спеціальні змагання, аби показати свої вміння.

Цього року на відкриття обласних змагань учнівської молоді з оріґамі приїхало чотири десятки дітей. Все більше цим мистецтвом цікавляться хлопці. Про особливість заходу говорить майстриня з квілінгу Здолбунівської районної станції юних техніків, член журі Тетяна Пашинська:

Гуртки з оріґамі та квілінгу працюють як на базі загальноосвітніх навчальних закладів Рівного та області, так і на базі центрів технічної творчості учнівської молоді. Взагалі є міністерська програма з оріґамі, яка передбачає великий об’єм інформації. Це і теорія, і знайомства з історією цього мистецтва і, звичайно, практика. Щорічно відбувається виставка «Світ з оріґамі», неймовірні речі роблять діти, а змагання вже проводимо для того, аби діти, які на виставку давали свої доробки, тут продемонстрували свої теоретичні та практичні знання.

Тетяна Пашинська зауважує, що оріґамі розвиває дрібну моторику рук, а ще привчає дитину бути охайною і точною.

Так проходила обласна виставка-конкурс з оригамі «Паперовий світ» у грудні 2017 року в Рівному.

Додамо, що гуртки з оріґамі та квілінгу - найпопулярніший вид дозвілля не лише серед учнів рівненських школярів, а й серед здолбунівських та костопільских.

Стеж за нашими новинами у  Telegram

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень