Змінити об’їзну дорогу біля Рівного планують у Службі автодоріг. Як?

Йдеться про відрізок траси Київ-Чоп від в’їзду до Рівного зі сторони Києва до ресторану «Хутір» на виїзді у напрямі Дубна

На об'їзній дорозі нерідко трапляються ДТП (фото "Рівне вечірнє")

Служба автодоріг Рівненщини подавала на Київ пропозицію щодо розширення об’їзної. Зокрема пропонувала, щоб це зробити за кошти Світового банку.

Детальніше розповідає заступник начальника Служби автодоріг Рівненщини Микола Козачок:

Давали пропозицію по Банку світового розвитку по безпеці руху. Автомобільна дорога Київ-Чоп зі 322-го по 339-й кілометр. Ми надали пропозицію, щоб перевести її з другої категорії у першу. Тобто там є дві смуги, а ми хочемо, щоб було чотири. Поки що керівник їздив на Київ і це питання піднімав, але нам ще поки не погодили цей ремонт. Бо на нього треба багато грошей.

За словами Миколи Козачка, на кожен кілометр для такого розширення дороги орієнтовно треба до 14 мільйонів гривень. А ця ділянка налічує 17 кілометрів. Більш точну цифру витрат у Службі автодоріг поки що назвати не можуть. Але кажуть, що питання розширення об’їзної дороги таки у  перспективі порушуватимуть.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень