Обережно, підробка: цех з виробництва прального порошку та побутової хімії відомих марок «прикрили» в Рівному – вони переїхали до Луцька (ФОТО)

Фальсифікат планували продавати через Інтернет по всій Україні

Нагадаємо, у квітні правоохоронці Рівненщини вилучили 40 тонн підробленої побутової хімії «Ariel», «Tide», «Head&Shoulders», «Fairy» та «Vanish». Після цього організатори незаконного виробництва змінили місце розташування цеху. Цього тижня їх викрили в Луцьку.

У складських приміщеннях з дешевої сировини виготовляли «брендові товари», які у подальшому мали реалізувати через мережу Інтернет, повідомляє Рівненська прокуратура.

- За результатами обшуку вилучено обладнання для фасування, пристрої для запаювання упаковок, тару та сировину для виготовлення фальсифікованої продукції. Загальна кількість вилученого фальсифікату склала понад 2 тис. кг.

Керівник Рівненської прокуратури Володимир Самардак каже, що вказані слідчі дії проводилися у рамках кримінального провадження, розпочатого рівненськими правоохоронцями за фактами незаконного використання знаків для товарів і послуг. Майно, яке використовувалося для протиправної діяльності, арештував суд.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень