Підлеглі нового керівника "Санкому" збиралися розкидати на Рівненщині львівське сміття?

Тож до нього є питання у депутатів

Цю вантажівку "Укреко Індастрі" біля Дубровиці затримали поліцейські

Про цей випадок сайт Радіо Трек писав у публікації У Дубровицький район привезли львівське сміття  Це сталося понад місяць тому. На околиці Дубровиці тутешні мешканці

виявили 20-тонну вантажівку зі сміттям зі Львова, яка застрягла на грунтовій дорозі біля старого міського сміттєзвалища.

Люди викликали поліцейських. Правоохороноці встановили, що вантажівка належить ТОВ "Укреко Індастрі" - це офіційна назва Рівненсьокого сміттєпереробного заводу. І доставити сміття вона мала до Дніпропетровської області на сміттєзвалювальний полігон. Причому відправили її зі Львова ще п'ять днів тому. 

Любов Белаш з відділу комунікації Головного управління поліції Рівненщини повідомила Радіо Трек, що за цим фактом не проводили перевірок, оскільки

сміття не було вивантажене біля Дубровиці, тобто порушення не було. 

Тим часом, керівника ТОВ "Укреко-Індастрі" Миколу Горбачука, підлеглі якого зі Львова за п'ять днів замість Дніпра привезли львівське сміття на Дубровиччину, з минулого тижня призначили керівником приватного підприємства "Санком-Рівне", яке здійснює вивезення сміття з Рівного і є філією львівського підприємства "Санком". 

Якщо у поліцейських питань щодо появи авто зі львівським сміттям на Дубровиччині до керівника "Укреко Індастрі" не виникло, то вони з'явилися у депутатів.  Тож депутат Рівненської облради Володимир Муляр виявив бажання з Миколою Горбачуком поспілкуватися, направив відповідні запити. 

Запит пішов до Національної поліції, до обласної ради, до прокуратури і до комісії з питань екології Рівненської обласної ради. Тобто ми запросили пана Горбачука на комісію. Коміся попередня була перед позачерговою сесією, але пан Горбачук тоді не з'явився. Але ми надіємося, що він прийде на наступне засідання. Вже на такій посаді з обласною радою йому потрібно спілкуватися і, принаймні, пояснити, що це був за інцидент.

Володимир Муляр сподівається, що правоохоронні органи також зроблять свою роботу і дадуть оцінку діям працівників ТОВ "Укреко Індастрі".

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Теги: Сміття
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень