Новий головний поліцейський Рівненщини працюватиме «за схемою Князєва»?

Вчора призначили нового очільника Нацполіції Рівненщини. Ним став 56-річний генерал-майор поліції Валерій Присяжнюк

Вчора він взяв участь у відкритті нового сервісного центру МВС, сьогодні ж погодився зустрітися з пресою. Він коротко розповів про себе  та про найближчі плани в роботі.

Головним чином він говорив про те, що збирається очищувати поліцію області від «корупційної складової».

Також він відзначив, що не збирається ховатися від людей та є відкритим до співпраці, як з журналістами, так і зі звичайними громадянами. Для цього Валерій Присяжнюк організовує регулярний прийом громадян:

В мене кожну середу буде прийом громадян з 11:00, і кожну неділю я буду виїжджати в райони області. Попередньо будемо повідомляти. Я хочу у всі наші міста та райони поїхати, поспілкуватися з людьми. Тому що я завжди говорив і буду говорити, що оцінку нашій діяльності дають тільки люди.

Серед іншого зачепив новий очільник поліції і «бурштинову» проблему. Зокрема, він розповів, що на Рівненщину для боротьби з нелегальним видобутком повернеться оперативний штаб. Також на зауваження журналістів про те, що в Сарненському та Дубровицькому районах поліція не виїжджає на виклики, пов’язані з бурштином, Валерій Присяжнюк відповів, що буде проводити службове розслідування щодо неналежного виконання обов’язків.

Нагадаємо, попередній начальник поліції Рівненщини Сергій Князєв під час свого призначення також обіцяв побороти незаконний видобуток бурштину. Однак, виконати обіцянку не встиг – пішов на підвищення і тепер працює начальником карного розшуку Нацполіції в Києві.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень