Новий фільм за Агатою Крісті вийде вже наступного року

Роль Еркюля Пуаро знову зіграє Кеннет Брана

Стало відомо, що актор Армі Гаммер («Назви мене своїм ім’ям») складе компанію Гал Гадот («Диво-жінка») в екранізації детективного роману Агати Крісті «Смерть на Нілі». Зйомками фільму, який стане своєрідним сиквелом торішнього «Вбивства в Східному експресі», знову займеться Кеннет Брана. Студія Fox настільки впевнена в успіху фільму, що заздалегідь призначила для нього дату прем'єри -

«Смерть на Нілі» вийде 20 грудня 2019 року.

Кеннет Брана знову повернеться до ролі детектива Еркюля Пуаро і, заодно, в режисерське крісло, а сценарій напише Майкл Грін, який працював над сценарієм «Вбивства в Східному експресі».

У «Смерті на Нілі» дія розгортається на пароплаві, що пливе по Нілу: молода мільйонерка Ліннет Ріджвей стає жертвою таємничого вбивці. Кандидатів на роль вбивці більше ніж достатньо, адже у Ліннет - дуже багато ворогів на чолі з колишньою подругою Жаклін, яка раніше була заручена з новоспеченим чоловіком Ріджвей, Саймоном. Розслідувати заплутану справу береться Пуаро.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень