Новий автомобіль та житло для лікаря: на Рівненщині зводять сучасну амбулаторію (ФОТО)

В одному з районів

Будівництво сучасної амбулаторії розпочали півтора місяця тому у с. Горбаків Гощанського району. За цей час встигли закласти фундамент, звести металеві каркаси та змурувати стіни майбутнього закладу. Нині там працюють над облаштуванням покрівлі.

Оцінили роботу будівельників голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко разом із представником Президента України у Верховній Раді, нардепом Іриною Луценко, яка побувала на Рівненщині із робочим візитом.

За словами очільника краю, доступ до якісної медицини для усіх мешканців області – першочергове завдання у галузі охорони здоров’я:

Саме тому цьогоріч в області активно розпочали важливий президентський проект – будівництво 34 сучасних амбулаторій «з нуля». І сьогодні Рівненщина – у п’ятірці лідерів за темпами зведення. Одна із таких амбулаторій – у Горбакові.

Загальна вартість проекту становить більше ніж 7 млн грн.

До складу Горбаківської амбулаторії входять ФАПи у Дорогобужі, Мнишині, Томахові та Ілліні, а також пункт здоров’я села Подоляни.

На сьогодні старий медзаклад обслуговує 4 000 осіб із ближніх сіл. У ньому працюють медсестра, два лікарі, чотири фельдшери та стільки ж санітарок.

У новому ж закладі проведуть Інтернет, встановлять нове обладнання і засоби телемедицини. Також амбулаторія отримає новий медичний автомобіль. Також новобудова передбачає зведення житла для лікаря.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень