Новим Джокером може стати Ді Капріо

Така ідея не до вподоби Джареду Лето

Новий проект Warner Bros. по всесвіту DC Comics обростає все більш цікавими чутками: за новою інформацією The Hollywood Reporter, в спін-офф про походження Джокера, продюсером якого повинен стати сам Мартін Скорсезе, студія хоче запросити Леонардо Ді Капріо.

Інсайдери видання відзначають, що Скорсезе на пост продюсера поки не погодився, але Warner Bros. сподівається все-таки домовитися з легендарним режисером - і, якщо Скорсезе дійсно приєднається до DCEU хоча б як продюсер, запрошення Ді Капріо, з яким режисер працював неодноразово, виглядає досить логічним кроком. Цікаво, що нині Джокера грає Джаред Лето, який на 3 роки старший, ніж Ді Капріо.

З чуток, Лето якраз вельми незадоволений новою ініціативою Warner Bros. і вже дав це зрозуміти своїм агентам - хоча Джареда шанувальники DCEU вже практично гарантовано побачать в ролі Джокера як мінімум ще один раз в окремому спін-офф з Марго Роббі.

Поки про спін-офф, який повинен розповісти про походження Джокера, відомо лише те, що режисером стане Тодд Філліпс («Похмілля у Вегасі», «Хлопці зі стволами»), він же напише сценарій разом з оскароносним Скоттом Сильвером ( «8 миля» ).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень