Новою «дівчиною Бонда» може стати Кара Делевінь

Кар’єра британської моделі стрімко розвивається

Кар'єра британської моделі Кари Делевінь після появи в «Загоні самогубців» стрімко розвивається. Дівчину нині можна побачити в одній з головних ролей в блокбастері Люка Бессона «Валеріан і Місто тисячі планет», на 2018 рік у Кари заплановано ще два фільми, а потім, за чутками, вона може приєднатися до бондіани як нова«дівчина Бонда» і скласти компанію Деніелу Крейгу, який все-таки повернувся у франшизу.

З чуток, саме 24-річна модель - основна фаворитка на «почесний пост» героїні, яка буде супроводжувати Бонда в новому (і, до речі, ювілейному, 25-му за рахунком) фільмі. А найцікавіше полягає в тому, що за допомогою Кари та її яскравої індивідуальності сценаристи бондіани збираються зруйнувати сформований стереотип про «дівчину Бонда» і зробити героїню абсолютно рівною знаменитому супершпигуну.

Її спопеляючий погляд і вміння бути різною дають їй велику перевагу. Вона зможе зіграти затяту шпигунку, яка працює в парі з головним героєм. Дівчина Бонда остаточно перестане бути банальною «цукеркою» і надиратиме всім дупи, - стверджують інсайдери.

До Кари Делевінь «дівчат Бонда» грали такі відомі актриси як Геллі Беррі, Деніз Річардс, Єва Грін, Ольга Куриленко та, в останньому на сьогодні фільмі про Бонда, навіть Моніка Беллуччі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень