Новообраний голова облради працюватиме «на полях»

Так йому радив Ляшко

33-річний Володимир Ковальчук поділився з Радіо Трек планами на майбутнє на новій посаді. Першочергове завдання – відкритість обласної ради для людей. Не менше уваги, зі слів Володимира Ковальчука, він приділятиме залученню інвестицій в нашу область:

 

 

- В мене завдання - не сидіти в кабінеті. Як сказав мені мій політичний лідер Олег Ляшко: «Щоб ти один день в тиждень був на роботі, а інші дні – в районах на полях.» Потрібно спілкуватись з людьми, взнавати їхню проблематику, формувати бюджет обласної ради під людей а не під конкретні якісь клани. Бачу дуже плідну співпрацю цієї каденції обласної ради, утворена демократична коаліція і ми будемо працювати на благо нашої України».

Зауважимо, що під час сьогоднішнього засідання депутати обрали заступників голови облради. Ними стали Микола Драганчук та Олексій Бучинський.

Наступне пленарне засідання облради  - у середу, 25 листопада. Найвірогідніше, обласні обранці будуть визначатися з постійними комісіями та кількістю депутатів, які в них входитимуть.

Поки апарат обласної ради пропонує 11 депутатських комісій, їх перелік і назви можна побачити на сайті Рівненської обласної ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень