Органи черевної порожнини – у грудях: новонароджений хлопчик з-під Млинова потребує операції (ФОТО)

Півторамісячний Миколка Лаврінович на Рівненщині має проблеми з серцем і його батьки просять про допомогу

У соціальних мережах закликають допомогти молодій родині з Млинівщини. Зокрема, користувач Фейсбук Олена Балко розмістила у себе на сторінці допис такого характеру:

Шановні друзі!!! Велике прохання до всіх небайдужих поширити і по можливості допомогти фінансово молодій сім'ї з села Радів, Млинівський район, яка опинилася у складній ситуації і надіється на наші добрі серця!!! Їхньому синочку Миколі півтора і йому потрібна друга операція в Києві. Для цього необхідні кошти.

 

Миколка – з двійні, народився з вродженою вадою розвитку.

 

Діагноз – «Діафрагмальна кила зліва». Це переміщення органів черевної порожнини в грудну порожнину через природні або патологічні отвори, дефекти діафрагми. Після народження хлопчика у реанімації під'єднали до апарату штучного дихання.

 

 

Одна операція була. Нині хлопчик в реанімації. Давайте разом подаруємо надію цій родині, що Миколка одужає і зустрінеться зі своїм братиком Арсеном в колі сім'ї!!! Будь ласка всіх небайдужих людей кожна Ваша допомога важлива.

Номер Приват банк 5168742720176050 - мама Миколи Лаврінович Ірина Михайлівна

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень