Нові ціни на газ у березні приємно здивують

Низка постачальників оприлюднила вартість блакитного палива, що нижче граничної

Вісім газопостачальних компаній виставили ціни на березень нижче граничної.

24 лютого готові продавати газ за ціною, що не перевищує 6,99 грн за кубометр. Адже до кінця березня уряд запровадив дію граничної ціни, пише Газправда

Однак встановлювати нижчий цінник компаніям не забороняли. І, як і в січні, 8 компаній скористалися таким правом, встановивши ціни від 6,70 грн до 6,97 грн за кубометр.

Найкращу пропозицію на березень – 6,70 грн за кубометр – підготувала компанія Megawatt. Це на 9 коп. менше, аніж у лютому та січні.

Лише на 5 коп. дорожче – по 6,75 грн за куб – запропонувала компанія «Агросинтез Трейдінг». Це на 7 коп. вигідніше за їхню лютневу пропозицію.

На третьому місці з ціною 6,80 грн за кубометр – компанія «Енергетичнi ресурси України».  Це на 10 коп. менше, аніж у лютому.

Далі з пропозицією 6,86 грн за кубометр – Газопостачальна компанія «Нафтогаз України».

6,88 грн за куб пропонує «ЕВОДА ТРЕЙД», 6,90 грн - «Газпромпостач», по 6,97 – Волиньелектро Збут і Закарпаття Енергозбут.

Ці компанії залишили свої ціни на березень на лютневому рівні.

Решта ж постачальників (зокрема й регіональні газзбути, афілійовані з облгазами) запропонували 6,99 грн за кубометр.

Зазначимо, що газопостачальні компанії мають оприлюднювати вартість газу за 5 днів до початку місяця постачання, якщо ціна на наступний місяць буде відрізнятися від попереднього.

Нагадаємо, уряд встановив граничну ціну на газ на рівні 6,99 грн за кубометр. Така ціна діятиме не довше ніж до 31 березня.

Матеріали Газправда

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень