Нова дорожня розмітка на Набережній «посварила» рівнян

Одні рівненські водії кажуть, що розмітка нанесена не правильно. Інші – навпаки

У соціальних мережах рівняни посварились через нанесену дорожню розмітку, зокрема на Набережній. Активні користувачі мережі переконані, що на одній із ділянок проїжджої частини немає пунктирної лінії, яка б дозволяла повертати у двори гуртожитку.

Зокрема, рівнянин Петро Борейчук виклав у одній із спільнот у соціальній мережі фото і підписав їх так:


Цікаві фото, хотілося б отримати роз'яснення чим керувався МіськШЕУ викинуючи нанесення дорожньої розмітки за адресою: м. Рівне, вул. Набережна, 30. Щоб усім було більш зрозуміліше заїхати на шиномонтаж, до хімчистки і т.д. просто нереально без порушень правил дорожнього руху, а саме основне, що там житловий масив (гуртожиток) до якого також немає заїзду. Парадокс - до автозаправки виїзд зробили. Так де якась логіка!!!!!!!!!??????

Цей пост виклав жваву дискусію. У коментарях різні думки. Однак, переважна більшість рівнян кажуть, що така розмітка правильно нанесена.

Зауважимо, що активіст Сергій Ковальчук. Він зауважив:


Чотирисмугова магістраль загальноміського значення, точно не можна суцільну розривати для кожного з'їзду.


До слова, дорожню розмітку у Рівному малює чернігівька фірма. Попри заяви мера Володмира Хомка, робітники фірми після нетривалого «зникнення» повернулись і працюють. Ще на минулому тижні, наприклад, робітники чернігівської фірми  наносили розмітку на Міцкевича.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень