Нова програма допомоги: українці у Польщі можуть отримати по 710 злотих

Оформити допомогу можна до 15 грудня

Фонд «Q» та Міжнародна організація з міграції подовжили ІІ етап програми фінансування українських біженців. За виплати можна буде придбати ліки, їжу, оплатити освіту та інші необхідні потреби, пише uainkrakow.pl та офіційний сайт програми.

Проєкт буде доступний до 15 грудня.

В рамках ініціативи створено 4 стаціонарних офіси: у Новій Дембі, Жешуві, Кракові та Катовіце, також пункти реєстрації в Сяноку та Сандомирі та мобільний офіс, який їздитиме до деяких менших міст Підкарпатського, Малопольського, Свентокшиського і Шльонського воєводств.

Люди, які перебувають у кризі біженців і були змушені залишити свою країну через війну, можуть зареєструватися в одному з цих офісів за попереднім записом.

Вказується, що ініціатива спрямована на найбільш вразливі верстви населення, які потребують фінансової допомоги:

  • пенсіонери (50 і більше років),
  • особи з обмеженими можливостями (з інвалідністю),
  • особи з особливими потребами та їх опікуни,
  • матері з однією дитиною і більше (максимально до 5 осіб)

Кожен претендент на допомогу повинен підготувати свої документи та документи членів сім’ї. Це документ, що посвідчує особу (закордонний паспорт, або український внутрішній паспорт старого зразка (книжка), або внутрішній паспорт нового зразка (ID картка), або свідоцтво про народження), номер PESEL, номер банківського рахунку, документи про інвалідність, якщо такі є.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень