НКРЕКП заборонила «Рівнегазу» брати додаткову плату за газ

Спеціальною постановою

Ця постанова стосується всіх операторів системи розподілу газу держави, які з певного моменту почали здійснювати визначення обсягів споживання побутовими споживачами газу із застосуванням формули приведення об’єму газу до стандартних температурних умов. І інформація про це у платіжках налякала споживачів. 

Завідувач сектору Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, у Рівненській області Володимир Нечипорук пояснив:

Позиція комісії ґрунтується на тому, що обсяги, які необхідно коригувати, додатково додавати до показів лічильників, уже враховані в тарифах на розподіл природного газу і необхідності додатково здійснювати коригування цих обсягів немає.

 

Тому була прийнята ця постанова комісії про заборону здійснення таких коригувань.

Тож Володимир Нечипорук радить споживачам платити за газ, згідно з показниками лічильників, і не звертати увагу на інформацію про додаткову оплату, вказану у платіжках.

Утім, поки згадана постанова НКРЕКП в газеті «Урядовий кур’єр» ще не надрукована, відтак поки не набула чинності, повідомляють у «Рівнегазі».

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень