Ніжний манікюр на весну-2024 на короткі нігті (ФОТО)

6 ідей дизайну нігтів

Нюд з блискітками

Тілесний колір манікюру - надзвичайно модний і підійде для будь-якого випадку. Додайте у нього ледь помітні блискітки, щоб він не виглядав надто прісно.

Молочний з сухоцвітами

Молочний - ще один актуальний колір манікюру, який асоціюється з ніжністю. Зробіть його з сухоцвітами - висушеними квітами та листям, щоб наблизити до весни. Також у цей дизайн можна додати шматочки золотистої фольги. 

Персиковий

Це один з наймодніший кольорів цього року. Він виглядатиме чудово як самостійно, так і з доповненнями: приміром, втиркою (так звані глазуровані чи хромовані нігті) чи блискітками.

Мікрофренч

Френч ніколи не виходить з моди, а мікрофренч - особливо популярний цієї весни. Зробіть його з кольоровими кінчиками ніжних пастельних відтінків, або доповніть малюнком з дрібними білими квітами.

Кокетка

Кокетливо і спокусливо виглядатимуть милі сердечка, бантики, метелики чи інші дівчачі візерунки на тілесному чи ніжно-рожевому тлі. За це і прозвали цей манікюр «кокетка». 

Квітковий

Ну і яка ж весна без квітів? Тож класичний французький манікюр з малюнками чи наклейками квітів буде якраз доречним. 

За матеріалами apostrophe.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень