Німеччина визнала Росію своїм противником

Нарівні з терористами, міграційною кризою і хакерами

Уряд ФРН оновлює стратегію безпеки країни, у якій, нарівні з терористами, міграційною кризою і хакерами, Росія визнається противником Німеччини, повідомляє «Українська правда» з посиланням на німецьке видання Die Welt.

Відзначається, що попередній варіант стратегії безпеки країни, так званої Білої книги, був затверджений урядом у 2006 році.

У новій редакції Білої книги Росія вже є не партнером Німеччини, а її суперником. Анексією Криму і агресією на Сході України, готовністю насильницьким шляхом забезпечити власні інтереси Росія поставила під питання світовий порядок, що встановився після завершення холодної війни.

У документі сказано, що це мало далекосяжні наслідки для безпеки Німеччини. Особливу занепокоєність викликає те, що Росія використовує гібридні інструменти боротьби для розмивання межі між війною і миром і підриву інших держав.

Нова редакція Білої книги, над якою працюють фахівці Міністерства оборони Німеччини, наближається до завершення і найближчим часом вона буде передана на затвердження уряду.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень