Нікуди й пальцем ткнути: на центральному пляжі Світязя — «аншлаг» (ФОТО)

Туристів їхало настільки багато, що на трасі М-07 утворились затори

Шацькі озера — один з найвідоміших курортів на Волині. Щороку тут відпочивають туристи з усієї України. Однак, минулого літа відпочивальники сюди їхати здебільшого боялись. Все через близькість до кордону з Білоруссю (близько 11 кілометрів). Тож у 2022 році туристичний сезон був млявий. 

Та трапилось те, чого місцеві мешканці навіть не очікували. Цього літнього сезону туристів їхало настільки багато, що на трасі М-07 у Любомлі утворились затори.

На центральному пляжі Світязя — «аншлаг». Здебільшого — це туристи з Волині, судячи з номерів автівок. Також є відпочивальники зі столиці.

Та знайти житло не так просто. «Перша» берегова лінія у приватному секторі вже рясніє оголошеннями, що «місць нема».

Зауважимо, що цього літа на туристичній набережній відсутні розваги: на пляжі не лунає музика, це заборонила місцева ОТГ, та діє комендантська година. Тож поспостерігати за зорями цього сезону не вийде.

Чи буде довгий і фінансово вигідний сезон - місцеві не беруться прогнозувати. Кажуть, що найімовірніше, туристи приїжджатимуть на вихідні з області. Як буде далі - все залежить від ситуації в країні.

Джерело: wz.lviv.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень