Ніколи так не робіть, бо залишитеся самі: 5 помилок жінок на першому побаченні

Пояснення психолога

Сексолог та експерт зі побачень Девід Вайгант розповів, які помилки у поведінці жінок найчастіше псують їхні зустрічі з чоловіками. Не варто їх робити, якщо ви не хочете залишитися на самоті.

Ви перетворюєте побачення на співбесіду

Не варто влаштовувати допит та атакувати чоловіка цілим переліком питанням про його біографію. Звичайно, про партнера потрібно дізнатися якнайбільше, але варто робити це поступово. Не тисніть на чоловіків, радить експерт.

- Побачення - це не ділова співбесіда. Побачення - це спосіб пофліртувати, розважитися, бути сексуальним і грайливим. Відповіді на запитання, які ви ставите, ви все одно дізнаєтесь.

 

Протягом першого місяця ви дізнаєтесь про все, що вам так сильно хотілося дізнатися на першому побаченні, - зазначив сексолог.

 

Ви влаштовуєте змагання з чоловіком

Ця помилка часто супроводжує успішних жінок. Не варто одразу ж говорити про гроші та пишатися тим, що у вас велика зарплата. На першому побаченні теми доходів та успіху можуть лише усе зіпсувати.

- Я знаю, що коли я був самотній, мене ніколи не хвилювало, чи заробляє жінка більше грошей, ніж я. Але за умови, що вона не поводилася так, ніби вона проводить допит на нашому побаченні, - зазначив експерт.

 

Ви забуваєте фліртувати

Сексолог радить жінкам пам'ятати, що на першому побаченні їм варто показувати симпатію до чоловіка. Якщо вам подобається людина, не забувайте дивитися їй у вічі, жартувати і посміхатися.

- Коли ви не робите цих речей, ви нібито знаходитесь на діловій зустрічі. Це те, що роблять багато жінок. Вони залишаються в діловому режимі, а не у кокетливому та веселому настрої, - вважає сексолог.

 

Ви забуваєте про тактильний контакт

Експерт зазначив, що йдеться не про відверті сексуальні дотики, а про прояви уваги. Якщо ви поводитеся усунуто, чоловік це відчує. І тоді успіх побачення опиниться під великим питанням.

- Доторкайтеся до його рук чи плеча під час ходьби. Якщо ви взагалі не торкаєтеся до чоловіка, то ви не виявляєте жодної форми сексуального спілкування. Дотик до чоловіка - це просто приємний і тонкий спосіб показати, що ви зацікавлені, - розповів коуч за побаченнями.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень