Нічого особистого – тільки політика: у Рівненській облраді зі швидкістю світла змінюються кадри

Політичні акценти зміщуються...

В обласній раді продовжують працювати над зміною політичних акцентів.

«Європейська солідарність» далі втрачає позиції, хай навіть не такі ключові, як пост голови ради, який довелося звільнити представнику ЄС Сергію Кондрачуку. Чільне місце в раді після цього зміщення зайняв, нагадаємо, представник «Слуги народу» Андрій Карауш. 

Ну, а 24 серпня з’явився новий проєкт рішення обласної ради, який передбачає припинення повноважень Катерини Самардак – як представника Рівненської облради (органу управління), визначеного до складу конкурсної комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності тергромад сіл, селищ, міст Рівненської області.

Катерина Самардак
Катерина Самардак

Катерину Самардак обрали до ради від Європейської солідарності, і, можливо, це було чи не єдиною причиною, щоб віддати їй цей пост, адже до охорони здоров’я вона не мала абсолютно ніякого відношення – поза сесійною залою та депутатською діяльністю ця політикиня керує власним адвокатським бюро. 

Нині ж пропонується  визначити представником обласної ради у конкурсній комісії для проведення конкурсів на зайняття посад керівників закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області іншу Катерину - Макарчук, яка увійшла до ради від політичної партії «Сила і честь».

Катерина Макарчук
Катерина Макарчук

На відміну від Катерини Самардак нова кандидатура до медицини має прямий стосунок, адже працює керівником структурного підрозділу обласної дитячої лікарні. Також вона є членом постійної комісії Рівненської облради з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень