Ні грошей, ні даху над головою. Шахраї попрацювали у Вараші

А ще одна жертва залишилася без грошей на лікування родича

До поліції міста Вараш звернулися двоє громадян, які втратили в загальному понад 34 тисячі гривень.

У пошуках найму житла 26-річний варашівець знайшов пропозицію на сайті безкоштовних оголошень. Власниця житла наполягала на завдатку через велику кількість охочих. Без вагань чоловік перерахував 2,5 тисячі гривень і вранці мав отримати ключі. Однак жінка попросила ще аванс у 2,5 тисячі гривень за другий місяць оренди. Та й це не пришвидшило зустріч, а «орендодавець» запевнила, що поверне всю суму.

Через деякий час на мобільний молодого чоловіка зателефонував незнайомець і запевнив, що займається поверненням грошових переказів. Повіривши на слово, варашівець слідував його інструкціям і поповнив чужий рахунок кількома транзакціями на 9 тисяч гривень.

А 35-річна жителька Вараша, маючи на меті придбати лікарські засоби для хворого родича, повідомила у телефонній розмові шахраю всі реквізити власної банківської картки. Після цього з її рахунку зникли 20 тисяч 350 гривень.

За фактами шахрайства слідчими розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень