«Ні дороги, ні туалетів, ні магазинів», - столичні телевізійники проінспектували туристичні перлини Рівненщини (ВІДЕО)

Побували на Дубенщині

Тараканівський форт та Дубенський замок - що краще? Цим запитанням задалися троє університетських друзів, працівників столичного телебачення: телеведучі Тімур Мірошниченко та Андрій Городиський, а також Сергій Шинкарчук. 

І приїхали на Рівненщину, щоб зняти своє чергове відео з проєкту «Покалабанях. Проєкт ім. Сковороди». 

Вони аналізували наявність інфраструктури, туалетів, магазинів. І дуже колоритно описали Тараканівський форт на Дубенщині.

Зокрема, зауважили, що

тут нема ні якісної дороги, ні туалетів, ні магазинів, щоб попити кави чи розжитися на сувеніри. А екскурсійні послуги за 250-350 грн надає чоловік, який чатує на туристів біля форту на лавці. 

 

У форті на голову може впасти цегла. Ще тут є 20-25-метрові колодязі, у які можна впасти у темноті, тож собою треба мати ліхтарик.

 

Стіни форту обписані всіма можливими написами. А туалет тут – або отвори у підлозі з колективною схемою посадки, або екстремальний дерев'яний сортир, який нависає над яром. 

Втім, краще дивіться самі:

До речі, Тараканівський форт насправді не є туристичним об'єктом. Адже належить Міноборони, яке ніяк його не використовує. Але чомусь не поспішає передати його області, хоча його про це і просили.

Можливо, зверне на нього увагу, коли комусь з відвідувачів форту впаде на голову цегла, чи хтось впаде у 25-метровий колодязь?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень