Незвичний досвід – Ракам, багато уваги – Рибам: гороскоп на 13 березня

А Скорпіонів мучитимуть сумніви

ОВНИ

Влаштуйте романтичне побачення або ще якось потіште своїх коханих, адже це ідеальний день для зміцнення стосунків.

ТЕЛЬЦІ

Завдяки своїй комунікабельності ви зумієте знайти спільну мову з ким завгодно, тому вирушайте на пошуки нових контактів і партнерів. Разом з тим, приділяйте більше уваги домашнім.

БЛИЗНЯТА

Займіться своїм здоров’ям, прислухайтеся до організму. І дайте йому відпочинок. Також цього дня потрібно особливо уникати обіцянок, бо відповідати за них доведеться вже незабаром.

РАКИ

Ваша інтуїція допоможе у потрібну хвилину. Можливі нові знайомства та незвичний досвід. Навіть там, де ви цього зовсім не очікуєте.

ЛЕВИ

Ймовірно, вам не буде вистачати інформації для вирішення важливої справи. Щоб репутація і гаманець не постраждали, не варто братися за те, на чому ви не надто розумієтеся.

ДІВИ

Цей день позначиться чималою кількістю конфліктів. Уникнути протистоянь та образ на порожньому місці вам, на жаль, не вдасться.

ТЕРЕЗИ

Неприємності можуть підстерігати вас в особистих стосунках. Особливо напруженою видасться перша половина дня. Ситуація вимагатиме від вас негайних дій.

СКОРПІОНИ

Цього дня у вас з’явиться велике бажання взятися за справу, але паралельно ви боятиметеся реалізації задуманого. Візьміть паузу.

СТРІЛЬЦІ

Особисті симпатії та антипатії стануть визначальними цього дня. Спробуйте звести спілкування до мінімуму, особливо з потрібними людьми.

КОЗОРОГИ

Хороший день для дрібних покупок. А ось серйозні капіталовкладення краще не робити.

ВОДОЛІЇ

Не дивлячись на ваші спроби, ви не зможете зробити усе заплановане. Над вами будуть тяжіти авторитети та правила, які ви не зможете обійти.

РИБИ

Вас чекає незабутній день. Особливо щаститиме в особистих справах. Ви будете притягувати увагу усіх довкола.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень