Незручна бруківка відходить у минуле: на Рівненщині стартувало «Велике будівництво» (ФОТО)

Відразу у двох районах області

Дорога Кам’янка - Велике Поле Березнівського району

Незручну бруківку на Рівненщині заміняють на сучасне дорожнє покриття. У межах президентської програми «Велике будівництво» роботи ведуться відразу у двох районах області - Березнівському та Здолбунівському.

10 км бруківки вже замінили на асфальтне покриття на дорозі Кам’янка - Велике Поле, що на Березнівщині, повідомив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль:

Дорога оновлена на 100%. На сьогодні тут відремонтували дорожнє покриття, нанесли розмітку, облаштували узбіччя, встановили дорожні знаки.

 

Дорога вкрай необхідна для безпечного підвозу дітей до школи, надання вчасної медичної допомоги, доїзду жителів, які працюють за межами населених пунктів. 

Дорога Здолбунів – Глинськ – Стеблівка. Голова Рівненської ОДА Віталій Коваль спілкується з будівельниками

На завершення робіт із нетерпінням чекали жителі аж чотирьох сіл – Велике Поле, Яблунне, Велика Купля та Замостище. На ремонт цієї ділянки спрямували 50 млн грн субвенції із держбюджету.

Замінюють бруківку і на дорозі Здолбунів – Глинськ – Стеблівка. Це теж об’єкт програми «Велике будівництво».

Очільник краю особисто оглянув цей відрізок у понад 4 км. Він дуже важливий, адже з’єднує навколишні села напряму з райцентром. Каже, підрядники вже завезли сюди необхідну кількість щебеню і техніки, а будівельники - отримали аванс 9,5 млн грн із субвенції дорожнього фонду.

Загалом у межах проєкту «Велике будівництво» на Рівненщині цьогоріч мають відремонтувати 73 км доріг.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень