Незаконну деревину виявили поліцейські Рівненщини (ФОТО)

Її вилучили

Поліцейські за десять днів відпрацювань на Рівненщині вилучили понад 100 кубів незаконної деревини.

Зокрема, у період із 25 січня по 3 лютого здійснили 432 перевірки документів у осіб, які здійснюють перевезення та обробку деревини. Виявили 21 факт протиправної діяльності у сфері лісового господарства.

Так, учора, третього лютого, близько 17-ї години під час патрулювання території Сарненського району екіпаж патрульної поліції місцевого відділку викрив двох жителів села Немовичі на крадіжці деревини із території лісництва.

Чоловіки завантажили розпиляні колоди дерев сосни на дві підводи та прямували додому,  як їх зупинили поліцейські. 

Крім того, факт незаконного перевезення деревини виявили поліцейські Березного. На автодорозі Клесів-Михалин-Березне вони зупинили автомобіль Renault Magnum із напівпричепом, завантаженим деревиною Там було майже 24 м. куб. пиломатеріалів. Документи, надані водієм для перевірки, викликали сумнів у правоохоронців через невідповідність дати у товарно-транспортній накладній. Зі слів чоловіка, він мав доставити лісопродукцію у місто Миколаїв.

[media=216280][media=216278]

Загалом за 10 днів поліцейські області вилучили майже 103 м. куб. незаконної деревини, а також три транспортні засоби, якими її перевозили. Усі дані внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань.Відділ комунікації поліції Рівненської області

Відпрацювання у протидії несанкціонованим вирубкам лісу, незаконному перевезенню та обробці деревини на Рівненщині тривають.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень