Невипадкові мільйонери: Три знаки Зодіаку, яким судилося бути багатими

Перевірте, чи є ви у списку мільйонерів

Тельці

Представники цього знака Зодіаку все життя прагнуть оточувати себе розкішшю.

В них творчий склад розуму, тому бажаного вони досягають, вражаючи оточення своїм креативом. Найголовніше для Тельців – це безпека, нерухомість та фінансову стабільність.

Терези

Представники цього знака Зодіаку дуже люблять оточувати себе гарними речами, ні в чому собі не відмовляти, красиво одягатися та подорожувати.

Від себе особисто та від оточення вони завжди вимагають більшого, намагаючись заробляти якнайбільше. Терези вміють працювати як самостійно, так і в команді, підтримуючи та наставляючи кожного.

Риби

Представники цього знака почувають себе в бізнесі «як риби у воді».

У них чудова хватка, пильне око на вигідні проєкти. Якщо вони передчують великий прибуток, то стараються все зробити  якнайкраще. Вони люблять мріяти, будувати великі плани та витрачають свою енергію на їхнє втілення.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень