Невідомі привласнили собі ставок на Рівненщині: поставили собак та охорону

Збираються щось будувати

До озера поблизу села Біла Криниця, Рівненського району, тепер неможливо потрапити через собак та охорону. Раніше на водоймі відпочивали місцеві мешканці, ловили там рибу тощо.

Втім, невідомі поставили там сторожа, таблички про заборону вилову риби та навіть собак.  На місце привезли будматеріали. Про це на своїй сторінці у ФБ повідомляє громадська організація «Ключ до процвітання».

Жив-був собі ставок на території Білокриницької сільради на межі з Городищенською сільрадою.

 

Ставок, яким користувалася громада, як і луг - аж до поля, споконвіку був радістю для дітлахів та місцевих рибалок. Він дрімав собі в очеретах та верболозах, людей з вудочками рибкою та відпочинком тішив, аж раптом таке!

 

З’явилися грізні таблички про заборону вилову риби, а біля ставка вже собаки- вовкодави прив'язані, з’явився сторож, на березі ставка складено будматеріали і будівництво починається... Ці люди кажуть, що це їхня власність - ставок, яким користувалася громада і луг аж до поля їх власність!

До речі, при пошуку в Google Maps висвітлюється й світлина з цим озером як ілюстрація краси місцевої природи.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень