Невідомі напали вночі на партійців та активістів «Рівне Разом» (ФОТО/ВІДЕО)

Конфлікт стався під стінами «білого дому»

Сьогодні, 29 вересня, вночі стався напад на протестувальників «Рівне Разом». Напад вчинили невідомі особи біля обласної державної адміністрації.

Приблизно о першій годині ночі, молоді люди у балаклавах напали на протестувальників партії «Рівне Разом», зламали намет та завдали тілесні ушкодження.

Віктор Шакирзян - голова політичної партії «Рівне Разом» - заявляє, що напад на прихильників партії пов'язаний з подіями, які відбуваються навколо реєстрації нової політичної сили.

— Наші конкуренти в боротьбі за владу перейшли всі межі.

 

Сьогодні вночі невідомі напали на партійців та волонтерів «Рівне Разом», які проводили акцію протесту під Рівненською ОДА.

 

Це все сталося після того, як партія «Рівне Разом» закликала правоохоронців, чиновників та представників провладної політичної сили не втручатися у політичний процес, — говорить Віктор Шакирзян.

Представники політичної партії «Рівне Разом» говорять, що й надалі захищатимуть інтереси рівнян, боротимуться проти свавілля влади та чиновників.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень