Несподівані поєднання знаків зодіаку, які обов’язково будуть на 7-му небі від щастя

Усі чули про сумісність і несумісність знаків зодіаку. Астрологи зазначають, що це не завжди так. І є пари, де раніше несумісні знаки зодіаку почуваються найбільш щасливими

Стрілець і Близнюки

Їхнє кохання розгортається надзвичайно швидко й на початку стосунків вони обидва почуваються однозначно добре. Між ними немає суперечок чи скандалів, вони чудово ладнають і обожнюють разом веселитися. Є лише одна проблема – вони зовсім по-різному сприймають життя.

Аби це не зруйнувало стосунки, обидва мають зрозуміти, що відмінності у поглядах на життя - це лише нові можливості, про які раніше закохані й не здогадувалися. Якщо обоє вчасно схаменуться, астрологи прогнозують, що в перспективі вони будуть надзвичайно щасливими.

Овен та Риби

Стосунки цих двох знаків зодіаку найчастіше починаються з повного несприйняття. Навіть коли ці люди сусіди, колеги на роботі чи друзі з однієї компанії – вони зовсім не розуміють один одного й доволі часто сваряться.

Однак у цих знаків зодіаку є шанс стати по-особливому щасливими, коли вони зустрічають особистість, протилежну їм. Це може бути спільний друг, батьки чи навіть народження дитини. Ці знаки доповнюють один одного, адже Овни доволі розкуті, а Риби навпаки – сором’язливі. Якщо пара це відчуває, у них є усі шанси налагодити потужний зв'язок, який ніщо не зруйнує.

Лев та Телець

Ці знаки зодіаку точно знають, чого прагнуть від життя, особливо коли йдеться про сім’ю. Є пари, яким необхідний час, аби наважитися на створення сім'ї, але це точно не про Левів та Тельців. Зустрівши свою людину, вони ладні одружитися наступного дня.

Обидва знаки вкрай наполегливі, тож разом можуть досягти будь-яких успіхів. Леви завжди думають ширше і масштаби їхніх планів глобальніші, проте Тельці цілеспрямовані та зазвичай добре організовують усі справи. Як би багато не писали про несумісність цих знаків раніше, астрологи зараз переконані у тому, що ці двоє приречені на щастя.

Скорпіон і Водолій

Це доволі неочікуване поєднання. Попри те, що вони ладні сперечатися буквально на кожному кроці, ці двоє усвідомлюють, що не можуть бути один без одного. Якщо у більшості випадків чисельні скандали псують стосунки між людьми, це геть не про цей випадок.

Для Скорпіонів і Водоліїв сварки - це буденність, яка тільки зміцнює їх стосунки. І вони показують один одному, що таке справжнє щастя. У таких парах Водолії частіше займають позицію лідера, а Скорпіони, як не дивно, погоджуються дослухатися. Бодай інколи. Чи це вже не щастя?    

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень