Неподалік Рівного висадили 11 га енергетичної верби: За 2 роки компанія «УкрТепло» матиме власну щепу

Триває реалізація проєкту «Зелений перехід. Рівне»

Фото ілюстративне, depositphotos.
Фото ілюстративне, depositphotos.

На початку цього літа на території Дядьковицької ТГ, що неподалік Рівного, на 11 га землі висадили саджанці енергетичної верби. Решту висаджуватимуть залежно від погоди та вологості ґрунтів.

Вже за два роки компанія отримає перший урожай. І надалі щорічно матиме власну сировину біопалива, що дасть можливість налагодити повний цикл: від виробництва і перероблювання біопалива до виробництва і доставлення споживачу теплової енергії, – зауважили у компанії «Укртепло».

Відомо, що земля, на якій вирощуватимуть енергетичну вербу, не придатна для ведення сільського господарства, однак підходить для вирощування верби.

Реалізація проєкту «Зелений перехід. Рівне» – це вагомий внесок в енергоефективність та енергонезалежність Рівного, а також це зміцнення енергетичної безпеки України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень